Actualitat Notícies

Acypal forma als seus comerciants en la nova eina NouGremial

Els comerciants associats ja han completat el primer pas de l'eina amb la creació de la seua pàgina web corporativa
Acypal forma als seus comerciants en la nova eina NouGremial

L'Associació de Comerciants i Professionals d'Alfafar (Acypal) ha iniciat les formacions als seus comerciants associats per a implementar l'ús de l'eina Nou Gremial, un projecte pilot de digitalització del xicotet comerç, organitzat des de Unió Gremial, en el qual ha participat Acypal com a associació local innovadora. 

D'esta manera, amb la col·laboració de l'Agència de Desenvolupament Local, l'associació ha realitzat la primera fase de l'eina, que consisteix en la creació de la pàgina web corporativa.

A través de senzills passos, els participants en el projecte han pogut completar la informació necessària per a estar presents en Internet amb els seus propis continguts. A més, totes estes noves webs corporatives entraran a formar part d'un marketplace local i de l'Aparador Virtual, una manera d'aconseguir la màxima difusió i expansió dels serveis i productes que ofereixen els nostres comerciants locals.

El següent pas serà la creació de botiga online per a aquells models de negoci que troben una gran oportunitat la venda en Internet.

© 2015 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball