Actualitat Notícies

L'ADL d'Alfafar reprén les formacions a comerciants amb la comunicació digital per a la venda

L’Agència de Desenvolupament Local d’Alfafar (ADL) i la Cambra de Comerç de València, han organitzat el curs “Comunicació digital per a vendre més” que s’ha celebrat el dilluns 16 de setembre en el Saló del Plens de l’Ajuntament.
L'ADL d'Alfafar reprén les formacions a comerciants amb la comunicació digital per a la venda

La formació, centrada en com elaborar un pla de comunicació i gestionar les eines digitals, s’ha emmarcat en els cursos organitzats conjuntament per l’ADL d’Alfafar i la Cambra de Comerç de València.

La jornada ha comptat amb l’assistència d’al voltant de 20 comerços, persones autònomes i emprenedores d’Alfafar i municipis veïns, que han pogut conéixer els pilars de la comunicació estratègica i la seua utilització en la gestió comercial.

De la mà de Vanessa Pérez, consultora de màrqueting i estudis de mercat, els i les assistents han pogut establir les diferències entre un pla de comunicació digital i una estratègia mitjà social, així com el procés d’adaptació d’aquestes metodologies al model de gestió d’un comerç de proximitat.

A més, la Cambra de Comerç de València ha aprofitat per a posar a servei dels assistents el diagnòstic de punt de venda o el coaching digital, oferits per l’entitat de forma gratuïta.

El calendari formatiu de 2019 de l’ADL d’Alfafar per a comerciants contempla diferents jornades i tallers relacionats amb el màrqueting, la comunicació digital i l’atenció al client, des d’un punt de vista innovador que permeta millorar els avantatges competitius del comerç de proximitat.

© 2015 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball