Actualitat Notícies

L'ADL comarcal forma en emprendedoria a l'alumnat d'Alfafar

Notícia publicada en l'Horta Noticias 10/05/2018

Notícia publicada en l'Horta Noticias 10/05/2018

La Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud està impartint formació, durant aquest curs acadèmic, als alumnes i alumnes de les Escoles per a Adults (EPAs) de l'Horta Sud, així com en els diferents fòrums de emprendedurismoorganitzats de manera conjunta amb els ADL locals.

L'ADL comarcal forma en emprendimiento a l'alumnat de AlfafarDichas xarrades i tallers estan destinades a dinamitzar i conjuminar els esforços en la comarca en matèria d'autoocupació i, molt especialment, estan dirigides a facilitar la inserció sociolaboral de les persones de l'Horta Sud mitjançant un adequat assessorament a les persones amb esperit emprenedor.

En els tallers s'adquireixen coneixements bàsics de gestió empresarial, elaborar plans de negoci, disposar de criteris a l'hora de valorar la viabilitat d'un negoci, conèixer els tràmits i legislació per a engegar una empresa, models de finançament…

Les xarrades i tallers són totalment gratuïtes i es desenvolupen en els propis centres educatius, prèvia sol·licitud a la EPA de la comarca o a través del correu de l'Agent de Desenvolupament Comarcal de la Mancomunitat (adl@mancohortasud.es).

Les persones interessades poden continuar amb l'assessorament de manera personalitzada a través del Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE) de la Mancomunitat HortaSud. La Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud és un dels dos únics centres d'Atenció a l'Emprenedor de la comarca.

 

© 2015 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball