Actualitat Notícies

L'ADL i la Mancomunitat reprenen el servei d'assessorament per a empreses d'Alfafar

El servei de desenvolupament empresarial està prestant especial atenció al diagnòstic de la situació i estratègia d'acció de les empreses en el context de la crisi sanitària per la COVID-19
L'ADL i la Mancomunitat reprenen el servei d'assessorament per a empreses d'Alfafar

La Mancomunitat de l'Horta Sud, en col·laboració amb l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Alfafar (ADL), reprenen el servei d'assessorament personalitzat i presencial a les empreses d'Alfafar, amb especial atenció a donar solucions a les seues dificultats d'organització i gestió en el nou context, després de la crisi sanitària per la COVID-19. 

El programa consisteix en la realització d'un estudi de la gestió del negoci per a detectar en quina situació es troba, el seu nivell de risc i els seus principals problemes. Una vegada realitzada l'auditoria i detectades les principals manques en la gestió, es realitzen plans d'acció per a corregir aquests problemes i millorar el seu risc. 

El personal professional, a més, acompanya a l'empresariat en la posada en marxa del pla d'acció per a facilitar el seu compliment i comprovar la seua efectivitat. El servei té també un vessant formatiu, l'objectiu del qual és que les persones responsables dels negocis siguen capaços per si mateixes de conéixer en tot moment quina és la situació del seu negoci i poder establir accions per a corregir les desviacions.

Aquest servei d'assessorament a empreses, totalment gratuït i confidencial, està dirigit a qualsevol negoci amb seu social a la comarca que el sol·licite, tant per a noves empreses com per a aquelles que ja han rebut aquest servei. 

La sol·licitud es pot realitzar a través del correu electrònic adl@alfafar.es o en el telèfon 96 318 24 48. L'ADL serà l'encarregada de gestionar les sol·licituds i la derivació de les mateixes a la Mancomunitat de l'Horta Sud. 

Amb aquesta nova acció l’Ajuntament d’Alfafar, a través de l'ADL, mostra de nou el seu compromís amb el Acord Comarcal per la Creació d’Ocupació (ACCO), marc estratègic per al desenvolupament de les àrees d'ocupació, emprenedoria i comerç.

La presidenta de la Mancomunitat de l'Horta Sud, Eva Sanz, destaquen que el servei es torna “més necessari que mai per a afrontar la recuperació econòmica a la comarca després de la parada econòmica provocada per la pandèmia”. “L'assessorament a empreses és una eina molt valuosa per a ajudar als nostres negocis en el moment d'incertesa pel qual travessem”, ha explicat Sanz.

© 2020 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball