Actualitat Notícies

Alfafar arranca la primera campanya de Bonos Comerç

Els Bons Comerç poden utilitzar-se per a realitzar compres en els comerços locals adherits.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’àrea de Comerç, ha posat en marxa la primera campanya de Bonos Comerç per a potenciar el consum local en els comerços del municipi, al mateix temps que col·laborar amb la despesa de les famílies.

Cadascun dels bonos es compon de diversos vals que fan una suma total de 30 euros. Les persones que es vulguen beneficiar d’este servei, hauran de realitzar una despesa de, almenys, el doble de l’import del valor de cada val. És a dir, 60 euros, dels quals 30 euros seran pagats mitjançant el bo i els 30 restants pagats per la persona.

Els bonos poden adquirir-se de manera gratuïta fins al dia 15 de gener a través de la Seu Electrònica. Hi ha disponibles un total de 290 Bonos Comerç. Els requisits per a poder adquirir-los són: ser major de 18 anys i estar empadronats a Alfafar. Només podrà retirar-se un Bono Comerç per persona i un màxim de dos per unitat familiar.

Per a més informació i conéixer el llistat de comerços locals adherits a esta campanya, poden consultar la web de l’ajuntament.

Amb esta iniciativa, l’Ajuntament d’Alfafar pretén fomentar, visibilitzar i dinamitzar l’activitat comercial i impulsar el seu consum en el municipi, al mateix temps que contribuir amb la despesa familiar

© 2022 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball