Actualitat Notícies

Alfafar continua amb el programa formatiu ‘*Comerciants *Digitalitzats’

El webinar «Dissenya amb Canva les teues publicacions en xarxes socials» es durà a terme el pròxim 24 de març.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha posat en marxa el webinar «Dissenya amb Canva les teues publicacions en xarxes socials». Este curs es troba dins del programa de formació contínua «Comerciants Digitalitzats».

La formació, que se celebrarà el dia 24 de març a les 14.30 hores a través de plataforma Zoom, tindrà una duració de 45-50 minuts. El curs està orientat a la digitalització estratègica i progressiva del comerç local.

La jornada formativa té l’objectiu d’ensenyar a l’alumnat les funcionalitats més pràctiques de l’aplicació i lloc web Canva. Es tracta d’una eina amb versió gratuïta que permet realitzar de forma molt senzilla publicacions i vídeos per a xarxes socials. També possibilita la creació de dissenys que ajuden a millorar el posicionament i la interacció amb l’audiència dels comerços locals.

Els comerços que estiguen interessats a participar han d’estar empadronats a Alfafar o dur a terme la seua activitat comercial en el municipi. Les inscripcions, que s’admetran fins al dia anterior de la formació, se sol·licitaran per correu electrònic a adl@alfafar.es.

L’Ajuntament d’Alfafar, mitjançant este programa de formació anual per a comerciants, que va arrancar el passat 9 de febrer amb la webinar «Millora la teua visibilitat en xarxes socials: Jo Compre a Alfafar», i que està inclòs com a compromís en la Carta de Serveis municipal, aposta per facilitar la digitalització i l’adopció de noves tecnologies en la gestió comercial. Al mateix temps, fomenta una major competitivitat del comerç de proximitat.

© 2022 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball