Actualitat Notícies

Alfafar entrega más de 145 Bonos Comercio

Encara es poden sol·licitar a través de la Seu Electrònica fins al 15 gener.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’àrea de Comerç, continua amb la campanya de Bonos Comerç, una iniciativa destinada a dinamitzar el consum local en els comerços locals de la localitat que alhora contribuïx a la despesa familiar.
Des que es va posar en marxa esta iniciativa, fa ja alguns dies, Alfafar ha repartit un total de 147 Bons Comerç, 75 bons individuals i 72 bons col·lectius, aconseguint així impulsar l’activitat comercial de la població.
Les persones que així ho requerisquen poden continuar sol·licitant el Bono Comerç a través de la Seu Electrònica fins al 15 gener, i si no disposen de mitjans telemàtics, podran demanar-ho en el Servei d’Atenció Ciutadana (SAC) del barri antic o del Barri Orba, també fins a esta data límit.

El seu funcionament és molt senzill, només cal pagar 30 euros i el bo aporta altres 30, fent un total de 60 euros, que es podran gastar en els locals adherits. Els comerços participants es poden consultar en la web de l’ajuntament.
Els requisits per a poder aconseguir-los són: ser major de 18 anys i estar empadronats a Alfafar. Només podrà retirar-se un Bono Comerç per persona i un màxim de dos per unitat familiar.
Amb este servei, l’Ajuntament d’Alfafar, pretén fer costat al xicotet comerç local del municipi alhora que afavorir l’economia de les famílies.

© 2022 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball