Actualitat Notícies

Alfafar inicia la campanya “Agafant el pols. Està a les teues mans”

La iniciativa municipal suposa l'inici d'una estratègia compartida entre Comerç i Mercats per a la promoció del comerç local
Alfafar inicia la campanya “Agafant el pols. Està a les teues mans”

“Agafant el pols. Està a les teues mans” és el lema de la nova campanya de promoció del comerç local, una iniciativa que té l'objectiu de posar en valor la importància estratègica dels comerciants locals en la recuperació econòmica i social després dels efectes ocasionats per la crisi sanitària del Covid-19. 

Entre altres accions, la campanya es compon d'un vídeo de sensibilització en el qual es relata el despertar de la vida social a Alfafar, procés intrínsecament unit a l'arrencada de l'activitat comercial. A través de la metàfora del bategar d'un cor se simbolitza l'inici d'una nova normalitat en la qual els comerciants són un pilar fonamental per a la recuperació econòmica i social de la localitat. 

La peça, que ja ha començat a circular en les xarxes socials municipals, fa una crida a la ciutadania: agafar el pols és a les mans de tots els veïns i veïnes que han confiat sempre en el comerç local per la seua qualitat, proximitat i professionalitat, característiques úniques que s'han fet especialment patents durant els moments més difícils de la crisi sanitària. 


Comerç i Mercats uneixen esforços

La campanya ha significat la posada en marxa d'una nova estratègia compartida entre Comerç i Mercats, que des d'ara concentren en una sola marca totes les accions i projectes de promoció de l'activitat comercial local: aquelles que ja són tradicionals en el calendari local i noves iniciatives que integraran a tot el teixit econòmic del municipi. 

 

© 2015 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball