Actualitat Notícies

Alfafar inicia el curs d'Auxiliar de comerç i supermercats

Esta formació té una duració de 240 hores repartides en meitat teoria i meitat pràctiques.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha posat en marxa el curs d’Auxiliar de comerç i dependents de supermercats.

Esta formació teoricopràctica proporciona una visió completa i integral de les funcions que es duen a terme en l’àmbit comercial. Les 15 persones participants adquiriran les competències necessàries per a desenvolupar les funcions pròpies d’este àmbit.

El curs, que s’impartix en Centre de Formació Mestra Emilia Fenoll del municipi, té una duració total de 240 hores. El programa inclou 120 hores de teoria i 120 hores de pràctiques no laborals, que realitzaran en empreses com Carrefour, Leroy Merlín, etc.

En finalitzar el curs, l’alumnat serà capaç d’entendre la importància del client com a centre de negoci, aplicar les fases del procés de venda, executar activitats de magatzematge i preparar comandes de manera eficaç segons els procediments establits, així com registrar i cobrar operacions de compravenda amb exactitud, a més de conéixer aspectes de màrqueting i marxandatge relacionats amb el lloc, entre altres.

Dins de les eixides professionals a les quals podran optar es troben la de dependent/a de comerços, supermercats i grans superfícies, caixer/a, reposador/a de supermercat i hipermercat i preparador/a de comandes.

Amb esta formació, l’Ajuntament d’Alfafar continua el seu impuls a la formació i ocupabilitat en el municipi, al qual se sumen programes com Et Formen “Ocupació «És Futur”, Taller d’Ocupació «Avancem Junts” o els programes d’ocupació EMPUJU, ECOVID i EMCORP.

© 2022 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball