Actualitat Notícies

Alfafar lliura els premis de la seua II Ruta de la Tapa

L’Ajuntament d’Alfafar ha fet lliurament, en un acte celebrat en la Sala de Juntes del consistori, dels reconeixements als establiments guanyadors de la II Ruta de la Tapa que va tenir lloc a Alfafar durant els dies 18, 19, 20 i 21 de juliol.
Alfafar lliura els premis de la seua II Ruta de la Tapa

“Ver, oler i comer”, de Bar Calvo, i el “Hot solomillo” de Cafè Casa Vella comparteixen el primer premi de la Ruta de la Tapa de 2018 com a millors tapes la segona edició. Així, les votacions dels clients van premiar la creació de carpaccio de angus negre de *Nebraska acompanyat amb formatge parmesà, tomaca cherry, *rúcula i oli de tòfona blanca del primer, i la *tosta de rellom amb ceba caramelitzada i salsa picant coberta d'escarola i pernil del segon establiment.

Per la seua banda, el Centre Casino Cultural ha rebut el reconeixement pel seu segon premi amb la seua proposta de croquetes casolanes amb salsa de nabius i gèrmens d'alfals, les “Marqueses amb salsa de nabius”, en una votació a la qual es va sotmetre un total de deu establiments participants i en la qual les i els veïns havien de consumir un mínim de sis tapes per a poder exercir el seu vot.

Amb aquesta iniciativa impulsada per l'ADL d'Alfafar i la Taula de Comerç de l’Ajuntament d’Alfafar es pretén fomentar i donar a conèixer el comerç de restauració local, afavorir iniciatives que permeten mostrar la qualitat del sector, així com impulsar la participació ciutadana en el desenvolupament comercial de la localitat.

© 2015 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball