Actualitat Notícies

Alfafar prepara el Paraeta Fest, la Fira del Comerç i Tapa 2019

L’Agència de Desenvolupament Local (ADL), al costat de l’Associació de Comerciants i Professionals d’Alfafar (Acypal) ultimen els detalls del Paraeta Fest, la sisena edició de la Fira del Comerç i Tapa que se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de novembre.
Alfafar prepara el Paraeta Fest, la Fira del Comerç i Tapa 2019

Comerciants i hostalers es donaran cita un any més en la Plaça de l’Ajuntament per a mostrar al públic la seua variada oferta de productes i serveis, a més d’especialitats gastronòmiques dissenyades per a l’esdeveniment. En aquest sentit, aquesta edició serà el tret d’eixida a la Campanya de Nadal, amb l’encesa oficial de les llums nadalenques i ofertes especials.

Entre les novetats d’aquesta edició, destaca la participació dels comerciants del Mercat Municipal d’Alfafar, posats que són l’essència del comerç de proximitat i que oferiran activitats i productes en un entorn únic amb música en directe.

Des del divendres fins al diumenge, el recinte comptarà amb la visita de caravanes Food Truck i multitud d’activitats per a tots els públics, entre les quals destaquen una gran varietat de tallers infantils, que es desenvoluparan en el nou Pequespacio, una gran festa amb el dj Pablo Guerola i la primera mascletá del comerç.

A més de tota l’oferta comercial, els comerciants i hostalers del Paraeta Fest han organitzat activitats i tallers per a mostrar més de prop la seua activitat i la qualitat de la seua oferta. Per part seua, Acypal organitza el tradicional concurs al millor estand, pel qual s’entregarà un premi al públic visitant que participe en les votacions.

Amb el Paraeta Fest, el l’Ajuntament d’Alfafar ha volgut apostar per la innovació i la diversió en la gran festa del comerç local, una de les iniciatives més especials entre les polítiques de foment de l’activitat comercial.

 

ACCEDEIX AL PROGRAMA

© 2015 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball