Actualitat Notícies

Alfafar reparteix una nova edició de la revista ADL

Esta publicació es troba en els domicilis d’Alfafar i acosta les últimes notícies locals sobre comerç, ocupació i formació

L’Ajuntament d’Alfafar, través de la seua Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha publicat una nova edició de la Revista ADL, una publicació que té com a objectiu oferir la informació i recursos més destacats en matèria de comerç, ocupació i formació.

Un any més, la revista s’ha repartit en els domicilis d’Alfafar i està disponible en dependències municipals. A més, també pot consultar-se en format digital a través dels enllaços habilitats tant en la web municipal com en les xarxes socials.

En esta sisena edició es realitza un balanç sobre l’activitat desenvolupada per l’ADL durant 2021, especialment d’aquelles accions orientades a la dinamització comercial, la recuperació de l’ocupació i el foment de la formació professional.

Així mateix, la revista ofereix informació molt útil per a conéixer com realitzar alguns dels tràmits més demandats per la ciutadania en l’ADL, així com sobre els recursos públics disponibles per a, per exemple, la cerca d’ocupació i formació.

Amb esta acció, l’Ajuntament renova el seu compromís per a facilitar l’accés a l’actualitat municipal en matèria d’orientació i assessorament laboral i comercial, i acosta el servei d’ADL a la ciutadania d’Alfafar.

© 2022 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball