Actualitat Notícies

Alfafar reuneix la gran superfície comercial per a valorar la creació d'una associació professional

FEPEVAL ha presentat les oportunitats que ofereix la nova Llei d'Àrees Industrials i la figura de l'Entitat de Gestió i Modernització
Alfafar reuneix la gran superfície comercial per a valorar la creació d'una associació professional

Alfafar ha reunit representants de la gran superfície comercial de la localitat per a valorar les oportunitats de crear una associació professional que agrupe les empreses de la zona.

La reunió de treball ha comptat amb la participació del gerent de la Federació de Polígons Industrials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL), Diego Romá, que ha analitzat els detalls de la nova Llei 14/2018 de Gestió, Modernització i Promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

Des de FEPEVAL s'ha defensat que “l'associacionisme és el primer pas per a crear un òrgan d'interlocució necessària entre Ajuntament i zona de gran superfície, amb l'objectiu de controlar la gestió eficient de la zona”.

En este sentit, el següent pas a l'associacionisme, tal com estableix la Llei 14/2018, hauria de ser la creació d'una Entitat de Gestió i Modernització (EGM), un òrgan que ha de col·laborar amb l'Ajuntament per a defensar els interessos comuns en el desenvolupament sostenible i eficient d'una zona estratègica d'activitat econòmica per a la localitat.

“La creació de la EGM ha de ser el punt d'inflexió necessari en la forma de defensar les necessitats de les empreses que operen en la zona, una via ara regulada que permetrà implementar de forma efectiva les solucions que es demanden a l'Ajuntament d'Alfafar i, d'aquesta forma, vertebrar estratègicament el municipi”, ha defensat Toni Milla, el president del Consell de Comerç i Economia Local d'Alfafar.

© 2015 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball