Actualitat Notícies

ALFAFAR SIGNATURA DOS CONVENIS PER A FOMENTAR LA INSERCIÓ LABORAL I EL COMERÇ LOCAL

El conveni amb l'associació Emprén i Activa possibilitarà el desenvolupament d'actuacions i projectes dirigits a la promoció del sector comercial i empresarial del municipi
ALFAFAR SIGNATURA DOS CONVENIS PER A FOMENTAR LA INSERCIÓ LABORAL I EL COMERÇ LOCAL

L'ajuntament d'Alfafar ha signat dos convenis de col·laboració amb les entitats Bona Gent i Emprende y Activa, respectivament. Aquests acords possibilitaran a l'Ajuntament establir línies de treball conjuntes amb l'objectiu de promoure la qualitat de vida i la inserció laboral de les i els veïns amb diversitat funcional, així com posar en marxa accions que afavorisquen la promoció i el desenvolupament comercial del municipi.

Amb el conveni aconseguit amb l'entitat Bona Gent, l'Ajuntament pretén desenvolupar i articular les mesures necessàries per a generar ocupació dins del municipi per a les persones amb discapacitat, així com convertir-se a través de la seua Agència de Desenvolupament Local (ADL), qui seleccionarà a les i els candidats segons les ofertes laborals enviades des de Bona Gent, en interlocutor amb les empreses.

L'entitat sense ànim de lucre Bona Gent desenvolupa, entre altres, un programa d'intermediació laboral dirigit a la inserció professional de persones amb diversitat funcional en empreses ordinàries, accions d'informació i sensibilització al sector empresarial en matèria de contractació d'aquest col·lectiu, i cursos de formació orientada a l'ocupació.

Per part seua, el conveni de col·laboració aconseguit amb l'associació de comerciants i empresaris Emprende y Activa (EyA) té com a objectiu el desenvolupament conjunt d'una sèrie d'actuacions i projectes dirigits a fomentar la coordinació i promoció del sector comercial i empresarial del municipi d'Alfafar. Així, segons l'acordat, l'Ajuntament i l'entitat EyA treballaran conjuntament per a impulsar les accions proposades en el Pla Comercial del municipi, realitzar estudis sobre la situació comercial d'Alfafar i posar en marxa projectes per a la modernització i professionalització que facen més atractiu i competitiu el teixit comercial de la localitat.

L'entitat Emprén i Activa treballa per generar sinergies i afavorir la col·laboració entre comerços locals a través d'activitats de networking professional i formació, així com per acostar al món empresarial a les institucions públiques i a les i els ciutadans mitjançant acords de col·laboració entre entitats privades i públiques.

© 2015 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball