Actualitat Notícies

“Comercio Alfafar” la nova app mòbil per a clientela i comerciants

La nova aplicació naix per a convertir-se en l'eina principal que pose en contacte el sector comercial local i la clientela potencial
“Comercio Alfafar” la nova app mòbil per a clientela i comerciants

Tota l'oferta comercial d'Alfafar a un sol clic. L'àrea de Comerç de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) d'Alfafar llança una nova aplicació mòbil dirigida a clientela i comerciants, un aparador virtual de tota l'oferta comercial de la localitat.

En paraules del President del Consell de Comerç i Economia Local d'Alfafar, Toni Milla, “des d'ADL s'ha volgut apostar per reunir tota la informació sobre el comerç en una eina popular i de fàcil accés, digital i interactiva, que permet atendre les exigències de les persones consumidores de l'actualitat, així com dels comerciants, que troben en aquesta app un autèntic aparador visual dels seus serveis i productes”.

Tota la Guia Comercial d'Alfafar

Aquesta nova app permet accedir a tota la informació de cadascun dels comerços, dividits en un total de 26 categories, amb subcategories més específiques, per a una localització i informació més eficients. 

La fitxa informativa dels establiments és editable pel propi comerciant, la qual cosa permet obtindre informació totalment actualitzada sobre les dades de contacte, horaris i serveis de cada comerç de la localitat. 

Localització i ofertes exclusives

Així mateix, l'aplicació també permet a tot el públic localitzar els comerços més pròxims a la seua ubicació, així com editar la ruta comercial que més s'ajuste a les seues necessitats i hàbits de consum. 

De la mateixa manera, els comerciants compten amb la possibilitat addicional de poder destacar ofertes exclusives a través de l'app, una funcionalitat que, inspirada en el màrqueting relacional, dóna l'oportunitat al comerç d'optar per estratègies de diferenciació entre la botiga física i el mitjà online. 

Nova fase de desenvolupament: calendari d'esdeveniments i missatgeria instantània

Les noves funcionalitats que es desenvoluparan després de la seua acceptació pel públic estaran encaminades al foment de la informació local especialitzada en comerç i la comunicació directa entre comerç i client, a través de la generació d'un servei de missatgeria instantània. 

“L'activitat comercial actual exigeix apostar per l'especialització i la diferenciació, la proximitat i l'atenció personalitzada, per la qual cosa el desenvolupament de l'aplicació ha d'estar encaminada a donar eines als comerciants perquè aconseguisquen, per exemple, millorar sense cost algun el seu servei postvenda”, afig Milla.

© 2015 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball