Actualitat Notícies

CONGRÉS EMPRESARIAL SOBRE INNOVACIÓ

CONGRÉS EMPRESARIAL SOBRE INNOVACIÓ

Els dies 20 i 21 de Desembre en la Sala de Conferències d'Agrupació Empresarial de 
en Alaquás, C/ Traginers 2, Polig. Industrial Els Mollons  es va a desenvolupar el Congrés Empresarial sobre innovació, en el marc de les activitats de l'Agrupació Comarcal d'Empresaris (ACE), amb el cofinançament de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE)en el marc de les actuacions de Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

L'objectiu general del Congrés és fomentar la innovació i el canvi tecnològic en les empreses, en particular les PIMES i reflexionar sobre la importància  de la Gestió d'Àrees Industrials com a base per a la innovació i el desenvolupament empresarial de la Comunitat Valenciana, a partir de la divulgació i transmissió d'informació i coneixement, a més de casos d'èxit que servisquen de model, amb la finalitat de potenciar el màxim desenvolupament de les seues empreses, millorar la seua competitivitat, garantir la seua consolidació, trajectòria i sostenibilitat productiva, mediambiental i social.

En concret es van a desenvolupar quatre jornades , segons el següent calendari:

Jornada sobre “Fabricació intel·ligent la quarta revolució industrial” 20/12 de 9:00 h a 14:00 h.
Jornada sobre “La gestió d'empreses i polígons en la transició a una economia baixa en carboni” 20/12  de 15:00 h a 19:00 h.
Jornada sobre “Oportunitats de negoci en una economia circular” 21/12 de 9:00 h a 14:00 h.
Jornada sobre “La RSE com a eina de sostenibilitat social : humanitzant els espais industrials” 21/12 de 15:00 h a 19:00 h.

Per a inscriure's en la ponència que siga del seu interès, pot fer-ho mitjançant trucada telefònica  961500547, mail  mar.tatay@acefides.com, o en el  link que a aquest efecte s'ha habilitat en la  pàgina  web   www.acefides.com.

© 2015 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball