Actualitat Notícies

El apadorisme creatiu protagonitza l'última formació per a comerciants d'Alfafar

ADL Alfafar i Cámara Valencia inicien un cicle de formacions centrades en el màrqueting, l'atenció eficient al client i l’escaparatisme innovador
El apadorisme creatiu protagonitza l'última formació per a comerciants d'Alfafar

Al voltant de 20 comerciants han participat en l'últim taller dins del cicle de formacions, dirigides a comerciants i persones autònomes, organitzades per l'Agència de Desenvolupament d'Alfafar (ADL) i Cámara de Comercio de València. 

Aprendre les regles per a crear l'aparador perfecte ha sigut l'objectiu del taller “Aparadorisme creatiu: Storytelling aplicat a l'aparador”, dirigit per un aparadorista professional que ha aprofundit en la necessitat de planificar l'aparador comercial amb creativitat. 

A través de la recreació d'un aparador real, les persones assistents han pogut prendre nota de les principals estratègies per a la transmissió efectiva de la imatge corporativa, així com les noves teories per a la captació de l'atenció, com és el storytelling. 

En este sentit, recrear temàtiques, adequades al sector i al producte o servei, és una de les claus per a aconseguir l'aparador que et diferencia de la competència. 

Estos cursos d'ADL i Cámara de Comercio continuaran a partir de setembre amb altres tres formacions relacionades amb el màrqueting, el branding i l'atenció eficient a la clientela.

© 2021 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball