Actualitat Notícies

Els comerciants d'Alfafar aprenen les 15 claus per a vendre en internet

Cambra de Comerç visita de nou Alfafar en el marc del programa formatiu per a comerciants de la localitat, en col·laboració amb l'ADL
Els comerciants d'Alfafar aprenen les 15 claus per a vendre en internet

La venda en internet ha sigut el tema protagonista de l'última formació per a comerciants “Les 15 claus per a vendre en Internet”, un taller dins del programa formatiu organitzat entre l'Agència de Desenvolupament d'Alfafar (ADL) i la Cambra de Comerç de València. 

La jornada ha comptat amb la presència de Vicente Lluch, consultor i docent de Màrqueting digital i comercialització, qui ha insistit en la necessitat d'analitzar i planificar com a pas previ a la venda en internet. 

En este sentit, la formació ha aconseguit establir un mètode de treball que obliga els comerciants a reconéixer les seues necessitats i ajudar-se de la multitud de plataformes existents en la xarxa per a ampliar el seu marge de vendes, triant la que millor s'adapte al seu model de negoci, especialment, al de comerç de proximitat. 
 
A més, Lluch també va posar en coneixement de les persones assistents els serveis gratuïts oferits per Cambra de Comerç de València, com són el diagnòstic de punt de venda o el coaching digital.

L'última jornada formativa tindrà lloc el pròxim 11 de novembre i estarà dedicat a l'empaquetat nadalenc. D'esta forma, l'ADL culminarà el calendari formatiu per a comerciants de 2019, amb l'objectiu que els comerciants afronten la campanya de nadal amb nous coneixements i tècniques per a la gestió comercial eficient.

© 2015 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball