Actualitat Notícies

Es crea el Consell Municipal de Comerç i Economia a Alfafar.

Des de l'àrea de Comerç s'ha desenvolupat esta iniciativa. Persones de diferents àmbits i amb diferents interessos convergeixen per a impulsar el comerç d'Alfafar.
Es crea el Consell Municipal de Comerç i Economia a Alfafar.

Des de l'àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Alfafar, amb l'objectiu de millorar el comerç del municipi, s'ha creat el primer Consell Municipal de Comerç i Economia Local, de caràcter consultiu i informatiu en l'àmbit municipal. Diferents persones amb diversos punts de vista es reuniran de forma periòdica amb l'objectiu de millorar el comerç d'Alfafar. Persones de xicotets, mitjans i grans comerços, associacions de consumidors, associacions de sindicats, grups polítics i personal tècnic conformen este consell que té com a objectiu la millora i adaptació del comerç d'Alfafar a les necessitats canviants del dia a dia.

En esta primera sessió s'ha tingut una primera presa de contacte i s'ha constituït este consell amb el nomenament dels seus membres. S'han determinat alguns aspectes del reglament, entre ells el règim de sessions. També, s'ha informat als membres de les accions i programes en matèria de comerç i mercats que es van dur a terme durant el 2017, a més de mostrar tot el que està per desenvolupar en este 2018. S'han traslladat als participants les modificacions legislatives de la Llei 3/2011, de 23 de març, de la Generalitat Valenciana, respecte a les institucions firals valencianes i els horaris comercials. A més, tots els participants en esta primera presa de contacte, van fer aportacions i suggeriments per a millorar el comerç local. D'esta manera els objectius d'este Consell són, principalment, la realització de propostes i informes respecte a l'elaboració de plànols d'actuació referents a matèries relacionades amb: qüestions d'àmbit comercial, matèria de comerç i economia a nivell local, promoció i desenvolupament d'iniciatives comercials en tots els seus àmbits i per a tota la població, promoure i recolzar a les associacions i entitats comercials i empresarials locals per a estimular esta activitat en el municipi aconseguint una oferta variada, fomentar i proposar diferents actuacions en pro del comerç local, entre els més destacables.

© 2015 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball