Actualitat Notícies

Més de 180 persones participen en la primera Marxa del Nadal

Els comerços locals han sortejat regals a les persones que han participat amb el seu dorsal solidari
 Més de 180 persones participen en la primera Marxa del Nadal

La primera Marxa del Nadal d'Alfafar ha comptat amb la participació de més de 180 persones, que han recorregut els principals carrers de la localitat en un ambient completament nadalenc i de diversió per a totes les edats. 

Els participants han recorregut un trajecte d'al voltant de dos quilòmetres en companyia de música de xaranga, amb divertides disfresses que han marcat l'esperit nadalenc d'una marxa que neix com un esdeveniment familiar i de veïnatge. 

Amb la participació en la Marxa del Nadal s'ha aconseguit recaptar més de 200 kg d'aliments no peribles, que s'han donat a Càritas: els participants obtenien el seu dorsal solidari a canvi de la donació d'almenys un quilo d'aquests aliments. 

La diversió s'ha completat amb un berenar nadalenc i un gran sorteig de regals patrocinats per l'Associació de Comerciants i Professionals d'Alfafar, Acypal; l'agrupació de comerciants i professionals de l'Horta Sud, Emprèn i Activa; CEL i Carrefour. 

D'aquesta manera, la *Marxa del Nadal, organitzada a través de l'Agència de Desenvolupament Local i la col·laboració del Mecart Municipal i Espai Jove, neix amb l'objectiu de consolidar-se com una de les cites tradicionals del Nadal a Alfafar.

© 2015 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball