Actualitat Notícies

Més de 30 persones completen les formacions municipals per a l'ocupació en el sector comerç

La gestión comercial, el ecommerce y el escaparatismo centran las formaciones para el empleo organizadas por la ADL en 2019.
Més de 30 persones completen les formacions municipals per a l'ocupació en el sector comerç

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha fet lliurament aquest matí dels diplomes que acrediten les noves competències adquirides en els cursos organitzats durant enguany. El programa formatiu, en les quals han participat 34 persones desocupades d'Alfafar, ha inclòs els cursos “Crega la teua botiga online”, “Aplicacions informàtiques per al comerç” i “Empaquetat i aparadorisme nadalenc”.

En aquest sentit, el programa formatiu per a l'ús d'enguany ha estat enfocat en el maneig de les principals eines per a la gestió comercial, així com en les tècniques de venda online i offline: conéixer i dominar les funcionalitats d'un ecommerce, a més d'innovar en les tècniques de l'empaquetat i aparadorisme a la botiga física.

“Les empreses incrementen progressivament l'esforç a millorar les seues tècniques de venda. Si volem incrementar les oportunitats d'ocupació entre les persones desocupades de la nostra localitat, es fa crucial posar el focus en la formació en aquestes noves competències”, ha concretat Dolores Caballero, regidora de Comerç i ADL.

Els programes de formació per a l'ocupació s'emmarquen en l'aposta decisiva de l’Ajuntament d’Alfafar per la millora de l'ocupabilitat de les persones desocupades de la localitat, fomentant una qualificació professional completament adaptada a les necessitats de l'oferta de treball, especialment, del teixit empresarial i comercial local.

© 2015 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball