L' agència AFIC >> Qué és

És un servei dirigit a la ciutadania, a les persones demandants d'ocupació i aquelles que sol·liciten una millora d'ocupació o assessorament inicial per a la posada en marxa d'una activitat econòmic o comercial per compte propi en el municipi d'Alfafar. També està destinat a les empreses o comerços del municipi d'Alfafar que requereixen contractar treballadors i treballadores per al seu negoci o empresa.

 

Les accions principals que es duen a terme són:

 

  •  Servei Integral d'ocupació-formació:

- Oferir informació i orientació laboral en la cerca activa d'ocupació per a un millor accés al mercat laboral dels nostres ciutadans/as: elaboració d'un Curriculum vitae, carta de presentació, renovació de demandes d'ocupació (DARDE), aprenentatge cerca d'ocupació en directoris web, etc.

- Recepció i gestió d'ofertes de treball: preselecció de candidats/as idonis/as segons el perfil sol·licitat.

- Accions de difució i informació sobre els serveis i polítiques actives del SERVEF: assessorament, suport i gestió sobre els programes de subvencions en matèria de formació, inserció i ocupació i contractació.

- Potenciar la formació i inserció laboral dels col·lectius amb més dificultats d'inserció laboral (joves, parats de llarga durada, majors de 45 anys, risc d'exclusió social, etc.), gestió de cursos i programes d'ocupació i formació que afavorisquen la qualificació personal i ocupabilitat dels nostres treballadors (Plans Integrals d'ocupació, Tallers de Formació i Inserció laboral, cursos de formació ocupacional i reciclatge, etc.

 

  •  Servei de Promoció econòmica:

- Suport i assessorament inicial per a la creació d'empreses: qualificació I+E, microcrèdits, derivació serveis específics de creació d'empreses, etc.

- Informació sobre ajudes i subvencions per a crear la teua pròpia empreses o negoci.

- Informació i gestió de cursos, esdeveniments, jornades, etc. en matèria de formació empresarial i autoocupació.

© 2022 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball