Actualitat Notícies

ADL Alfafar, 10ª millor agència d'innovació comercial

La Xarxa Afic reconeix a l'Agència de Desenvolupament Local per la seua gestió en el desenvolupament del teixit comercial de la localitat en 2017
ADL Alfafar, 10ª millor agència d'innovació comercial

La xarxa d'Agències per al Foment de la Innovació Comercial (Afic) ha premiat a l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) com la desena millor agència en innovació comercial en 2017.

L'ADL d'Alfafar ha rebut aquest reconeixement de la mà del Director General de Comerç i Consum, Natxo Costa, durant la celebració del VII Congrés Intermunicipal de la Xarxa Afic que va acollir ahir la Casa de la Cultura d'Alzira.

D'aquesta forma, l'ADL d'Alfafar manté la seua posició dins del top ten d'agències de la Comunitat Valenciana que millor gestionen la relació entre teixit comercial i administracions públiques.

Entre diferents índexs, la Direcció general de Comerç i Consum de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, analitza la capacitat per a prestar assessorament i suport tècnic a persones emprenedores i pimes, així com l'ús d'instruments de comunicació amb els comerços.

© 2015 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball