Actualitat Notícies

L'ADL concedeix el seu premi a la clienta guanyadora de la II Ruta de la Tapa

Daniela ha sigut la guanyadora del sorteig d'un menjar o sopar per a dos persones en un dels establiments guanyadors de la present edició
L'ADL concedeix el seu premi a la clienta guanyadora de la II Ruta de la Tapa

Daniela ha sigut la guanyadora del sorteig de la II Ruta de la Tapa que ha premiat, com en l'edició anterior, la participació de la ciutadania com a clientela d'esta edició.

D'esta forma, l'Agència de Desenvolupament Local d'Alfafar (ADL) ha rebut la visita de la seua guanyadora, per a fer-li lliurament del seu premi: un val per un menjar o sopar en un dels establiments guanyadors de la II Ruta de la Tapa: Bar Calvo i Cafè Casa Vella, guardonats amb la millor tapa de l'edició, o el Centre Casino Cultural, que ha quedat en segona posició.

El concurs ha volgut premiar la degustació de totes les persones que han realitzat la ruta pels establiments participants del 19 al 21 de juliol a Alfafar. La clientela ha participat a través de la cartilla oficial de la ruta, valorant les seues dos tapes preferides, després d'haver visitat almenys sis locals participants: Cafè Van Gogh, Soho, Cafeteria Reis-K, la Tortillería, el Pomodoro, Cafeteria El Sultà i la Taverna extremenya L'Alzina.

Qualitat, presència i elaboració han sigut els principals criteris que la clientela ha seguit per a donar com a guanyadores enguany a la tapa “Hot Solomillo” de Casa Vella i a “Ver, oler y comer” de Bar Calvo.

© 2015 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball