Actualitat Notícies

L'Agència de Desenvolupament Local i Acypal en Retail Future 2019

L'ADL ha volgut acompanyar a Acypal en la presentació de la nova eina digital Nou Gremial, de la qual forma part com a projecte pilot
L'Agència de Desenvolupament Local i Acypal en Retail Future 2019

L'Agència de Desenvolupament Local (ADL) i la seua regidora, Dolores Caballero, han visitat la segona edició del Retail Future, el showroom de la digitalització i la tecnologia per al xicotet comerç i l'artesania, que acull Fira València els dies 17, 18 i 19 d'octubre. 

L'objectiu: conéixer de primera mà les tendències en el camp del màrqueting digital i com aqueixes eines són utilitzades per xicotets comerciants de manera reeixida per als seus negocis. 

En este sentit, l'ADL treballa a planificar i dissenyar nous programes municipals que permeten al xicotet comerç plantejar de forma més ferma i segura el gran repte que se li planteja: l'adaptació als nous hàbits de consum i el repte de la competència global, que obliguen el comerç de proximitat a especialitzar-se i traure partit a la proximitat com a valor diferencial. 

 

Acypal participa en l'eina Nou Gremial

Així mateix, l'Associació de Comerciants i Professionals d'Alfafar (Acypal) ha format part de la presentació de la nova eina Nou Gremial, un projecte pilot de Unió Gremial en el qual participa Acypal i que en poques setmanes començarà a implementar-se. 

Es tracta d'una nova plataforma a través de la qual els associats de Acypal podran crear la seua pròpia web o botiga online de manera fàcil, intuïtiva i funcional. A més, estes webs corporatives creades entren a formar part d'un marketplace local i de l'Aparador Virtual, una manera d'aconseguir la màxima difusió i expansió dels serveis i productes que ofereixen els nostres comerciants locals.

 

© 2015 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball