Actualitat Notícies

Alfafar celebra la seua primera edició de la Setmana del Comerç

Emprendre en el comerç de proximitat, la motivació dels joves i les ajudes a comerciants són els pilars temàtics d'aquesta primera edició del programa
Alfafar celebra la seua primera edició de la Setmana del Comerç

Alfafar organitza la primera edició de la Setmana del Comerç, un nou programa de foment del comerç local que pretén ser una trobada entre comerciants, joves i persones emprenedores, per a assumir els reptes del sector en el futur.

D'aquesta forma, des del 10 fins al 15 de desembre, l'àrea de Comerç d'ADL d'Alfafar, amb la col·laboració dels departaments de Joventut i Mercat Municipal, oferirà un programa d'activitats dirigides als comerciants, joves i emprenedors tant d'Alfafar com dels municipis veïns. 

En aquest sentit, la programació arreplega un conjunt de tallers i jornades per a enfrontar el repte d'emprendre en el sector comercial, conèixer les oportunitats d'ocupació i desenvolupament de negoci que ofereix el comerç de proximitat d'Alfafar, així com les ajudes a la contractació, el emprenedurisme i l'activitat comercial disponibles tant a nivell municipal com a autonòmic. 

Així mateix, la programació contempla una jornada de networking per a compartir experiències emprenedores entre comerços de proximitat de gran trajectòria i joves que cerquen l'oportunitat de prendre el relleu generacional, una trobada que tindrà lloc en l'entorn únic del Mercat Municipal.


“treballem en un diagnòstic profund sobre la situació del comerç a Alfafar i ara comptem amb una eina que llança llum sobre l'adreça en la qual hem d'anar i una de les vies que arreplega és la del funcionament en xarxa. La Setmana del Comerç és una de les accions perquè tot el sector comence a conèixer com poden treballar d'aquesta forma amb la resta de localitats de la comarca, perquè és l'única forma d'afrontar el futur amb sostenibilitat i aprofitar el potencial que encara està per desenvolupar en tota aquesta àrea metropolitana de la ciutat de València”, defensa el president del Consell de Comerç i Economia Local, Toni Milla. 


Activitats infantils

Per a acostar les bondats i particularitats del comerç de proximitat, la programació contempla una jornada exclusivament dedicada al públic infantil, amb tallers i activitats dedicades a mostrar el treball i l'activitat del sector comercial d'Alfafar.

© 2015 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball