Actualitat Notícies

Alfafar obri l’adjudicació de llocs en els mercats

Les persones interessades tenen fins al 20 de febrer per a presentar les seues sol·licituds.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Mercats, ha obert el procediment per a l’adjudicació de llocs en els mercats no sedentaris. Les sol·licituds poden presentar-se fins al pròxim 20 de febrer a través del Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) de l’Ajuntament o del Barri Orba.

En total s’adjudicaran 21 llocs en els mercats ambulants del municipi. D’ells, 16 llocs són per al mercat que s’instal·la en Barri Orba i els 5 restants per al del barri antic. Les adjudicacions es poden demanar per a desenvolupar l’activitat durant els dos dies setmanals de mercat (dimarts i divendres) o per a només un dia.

Al costat de la sol·licitud presentada, les persones interessades han d’adjuntar també documentació extra per a dur a terme la baremació. Esta serà: certificat d’empadronament col·lectiu i el certificat acreditatiu dels ingressos de la unitat familiar.

La comissió encarregada de l’adjudicació de parades ambulants realitzarà la baremació de les sol·licituds segons el criteri establit en l’article 29 de l’Ordenança municipal reguladora de la venda en mercats no sedentaris d’Alfafar.

En este sentit, s’oferix una oportunitat perquè les persones interessades a emprendre un negoci puguen desenvolupar la seua activitat comercial a Alfafar. A més, es brinda l’oportunitat que les persones que ja compten amb un lloc puguen demanar canvis d’ubicació.

Tota la informació pertinent es troba disponible en el tauler d’anuncis i en la secció “Mercats no sedentaris” en l’àrea de Mercats de la pàgina web municipal.

L’Ajuntament d’Alfafar pretén amb esta acció consolidar l’activitat comercial ambulant del municipi, així com oferir una oportunitat a les persones emprenedores.

© 2022 - Ajuntament d'Alfafar - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball